Showroom

Decoratie Henk Missiaen

De openingsuren van onze showroom zijn de volgende:

Van heden is de winkel enkel open op afspraak. Aarzel echter niet om ons te contacteren op het nummer 0475 46 44 61. Dan helpen we jullie zo spoedig mogelijk.

Wie het ziet zitten om zelf zijn interieur op te frissen en een nieuwe en elegant look te geven kan in onze winkel alle verven gekleurd “à la minute” terug vinden alsook kleuradvies, behangpapieren (van Hookedonwalls, Eijffinger en Arte), raamdecoratie, vloerbekleding (vinyl stroken, tapijt, vloermatten), toebehoren, ophangsystemen van STAS en leuke verlichtingen.

 

We staan u ook graag bij om kleuradvies te geven in onze showroom waar dankzij onze computergestuurde mengmachine kunt u uit een eindeloos kleurengamma kiezen. De gewenste kleur wordt binnen enkele minuten voor u samengesteld niet alleen uit ons huismerk Caparol maar ook uit tal kleurkaarten van andere merken zoals Boss, Sigma, Flamant…
Voor kwaliteitsverven met professioneel advies en alle benodigdheden kan u steeds bij ons terecht. Tips & trics worden bij ons meegeleverd rechtstreeks uit de werfrealiteit.

Voor wat raamdecoratie betreft werken wij samen met COPA HOME gevestigd in Kortrijk. Hun prachtige showroom is enkel toegankelijk met ons.

Tot binnenkort!